تولید رب خانگی طرز تهیه گوجه فرنگی و کسب درآمد از فروش رب محلی ،
در مقابل پوره گوجهفرنگی شامل گوجه فرنگی پخته شدهاست که ماندگاریاش بین رب گوجهفرنگی و گوجه فرنگی خرد شده قرار میگیرد.
رب گوجه فرنگی برای اولین بار در خانهها و کارخانههای ایتالیایی تولید شد.
ایتالیاییها برای طعم دار کردن پاستاهای خود با طعمی متفاوت و جدید، تصمیم گرفتند سسی از عصاره گوجهفرنگی تهیه کنند و این شد که سیسیل و دیگر شهرهای جنوب ایتالیا به مهد رب گوجهفرنگی تبدیل شدند.
گوجه فرنگی
در کل از هر نوع گوجه فرنگی که به چشم می خورد می توانید برای تهیه رب استفاده کنید اما بهتر است بدانید گوجه هایی که دانه های گوشتی کمتری دارند برای این منظور مناسب ترند زیرا هم زمان کمتری برای پخت می برند و هم رب تان دلچسب تر و غلیظ تر می شود. همچنین گوجه هایی که از نظر شکلی کمی بلند تر هستند از گوجه های پهن و کوتاه برای تهیه رب و سس گوجه انتخاب بهتری هستند.
۱)
۲) گوجه ها را در حالی که قل قل می جوشد روی توری سیمی بریزید و گوجه ها را روی توری حرکت دهید تا پوست و دانه آن جدا شود. برخی از چلو صافی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه استفاده می کنند که این کار باعث ترش شدن و کپک زدن رب می شود چون خانه های چلو صافی درشت است و دانه را رد می کند.
۳) در بازار دستگاههایی موجود است که آب گوجه را می گیرند و تحویل مشتری می دهند این کار جوشانیدن رب در منزل را راحت تر می کند و تهیه رب بعد از آب گرفتن، شروع می شود.
۴) آب گوجه فرنگی باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شده و رب چلپ چلپ به هوا پرت شود. در این مرحله نمک را اضافه کنید تا از خرابی زودهنگام رب جلوگیری شود. میزان غلیظ شدن رب بسیار مهم است اگر شل و آبدار باشد سریع کپک می زند و اگر خیلی سفت باشد طعم سوختگی می دهد و استفاده از آن به علت سفت بودن مشکل است.
۵) روش تشخیص زمان آماده شدن رب این است که وقتی با کفگیر در کف قابلمه خطی می کشیم شکاف ایجاد شده بر جای می ماند و خیلی دیر پر می شود. رب را باید هر چند دقیقه هم بزنید و خصوصا در اواخر پخت آن دقت کنید چون ممکن است ته بگیرد و طعم سوختگی در رب مشخص شود.
۶) بعد از غلیظ شدن رب در مرحله آخر روغن را اضافه کنید هم بزنید تا رب تف بخورد میزان روغن به دلخواه شماست و برای خوش رنگ شدن رب و عدم یخ زدگی در یخچال یا فریزر است. (افزودن روغن زیتون طعم فوق العاده ای به رب گوجه فرنگی تان می دهد پس از آن غافل نشوید.)
۷) رب را در تشت بزرگی بریزید و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و آماده بسته بندی شود.
برای جلوگیری از کپک زدن و خراب شدن رب محلی خانگی هنگام درست کردن رب گوجه باید نکاتی را رعایت کنید:
با 1 تیر 2 هدف بزنید!!
شما با افزودن کمی چاشنی و ادویه های مختلف میتوانید رب کوجه فرنگی خود را به یک سس قرمز تند و خوشمزه تبدیل کنید. شما میتوانید با جستجو در اینترنت دستور تهیه های مختلفی را ببینید و هر کدام را که دوست داشتید و با ذائقه شما جور بود یا بودجه و سرمایه لازم را داشتید استفاده کنید.
خرید گوجه فرنگی به اندازه لازم معمولاً به ازای هر 10 کیلو گرم گوجه فرنگی بین 1 تا 1/5 کیلو رب گوجه فرنگی به دست می آید. مقداری نمک و روغن هم نیاز است.
به سرمایه زیادی هم نیاز ندارید فقط باید کوجه بخرید و کمی وقت و زحمت صرف درست کردن رب کنید. تولید رب خانگی نسبت به زحمتی که میکشید سود خوبی دارد اگر بتوانید مشتری های خود را راضی نگهدارید کار و کاسبی شما خیلی رونق پیدا میکنه
اگر میخواهید این کار را شروع کنید بعد از آماده کردن وسایل پخت و پز، پیشنهاد میکنم حداقل 100 کیلو گوجه بخرید تا برای شما صرفه اقتصادی داشته باشد.
دانلود پاورپوینت انفولانزای خوکی
پاورپوینت در مورد سالمونلوز در نشخوار کنندگان و طیور
پاورپوینت خاک ،ساختار خاک و خصوصیات خاک ها
گام به گام علوم تجربی پایه هشتم فصل ۱ تا ۱۴
پاورپوینت پاسخ فعالیت،آزمایش کنید و گفت و گو کنیدهای علوم تجربی هشتم فصل ۷ الفبای زیست فناوری